NOBS is op zoek naar een ervaren, inspirerende beeldmaker! 

NOBS is al ruim 20 jaar een van de meest toonaangevende audiovisuele productiehuizen in het oosten van het land. Televisieprogramma’s, corporatefilm en dramaproductie zijn onze specialiteiten. Dit doen wij voor een hele mooie diverse klantenkring en hiervoor zoeken we een topper als aanvulling van ons team. In eerste instantie ben je een beelddenker, daarna een beeldmaker en met een beetje mazzel ook nog een beeldbewerker. Je hebt ruime ervaring als cameraman, hebt gewerkt met een breed spectrum aan apparatuur, zoals (cine)camera’s en bent een kunstenaar met licht. Daarnaast verwachten we dat je ook het beeldmateriaal kan verwerken op een NLE platform en naast ons, ook onze klanten kan verrassen! Je bent een teamplayer, maar kan ook alleen op pad. Je kunt onder druk werken en bent niet bang je eigen input te geven. Wij bieden een afwisselende baan op een unieke, creatieve en inspirerende werkplek in een oude kazerne met enthousiaste collega’s. 

Wij weten dat ruime kennis ook een prijskaartje heeft en daarom bieden we een mooi salaris met goede arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenopbouw. 

Verras ons met een korte film van maximaal 1 minuut zodat we meteen in beeldtaal communiceren!

Bekijk de hele vacature op Indeed

Mails mogen naar info@nobs.nl 

 

 

 

Stage lopen

Het hele jaar door lopen studenten vanuit diverse mediaopleidingen mee bij ons op de werkvloer. Zoek jij een stage op het gebied van editing, camera-assistentie en/of productie? Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken, heb je een actieve, zelfstandige werkmentaliteit en ben je niet bang om vragen te stellen? Stuur ons dan een korte motivatie (+ CV / portfolio) waarin je uitlegt wat je zoekt en hoe/waarom je dat bij ons denkt te kunnen vinden. We zijn benieuwd! Mails mogen naar info@nobs.nl t.n.v. Erik van den Brink.