NOBS | Voor films met impact

Wij brengen jouw doelgroep in beweging met een oprecht verhaal. We draaien er niet omheen, zijn open en eerlijk over de mogelijkheden en komen snel tot de kern. Gericht op het smeden van relaties tussen jou en jouw kijker, vertalen we ieder communicatievraagstuk naar films met impact. Inhoudelijk sterk. Verrassend in vorm. Treffend dichtbij. No bullshit.

Vanuit ons productiehuis in Arnhem bedenken en produceren we films voor bedrijven en overheidsorganisaties. We werken vanuit een strategie die jouw doelgroep centraal stelt. Zo komen we tot effectieve concepten voor commercials, interne voorlichtingscampagnes, visiefilms, maar ook vlogs, podcasts, Instagram stories en opening- en aftermovies voor event storytelling. Van concept tot eindmontage hebben we alles zelf in huis. Wel zo makkelijk als je snel wilt schakelen en graag vanaf de start met de juiste creatieven aan tafel zit.

Wie we echt zijn en wat ons drijft, ontdek je als je bij ons langskomt. We zijn gevestigd op de oude Saksen Weimar kazerne: een inspirerende locatie, waar wij het NOBS-verhaal misschien nog wel het beste aan je kunnen vertellen.