ANIMATOR / COMPOSITOR (24 - 32 uur)

In ons geliefde productiehuis te Arnhem komt eind deze zomer een plek vrij voor een gedreven animator/compositer. Gedurende 3 a 4 dagen in de week (loondienst, uren in overleg) kan jij dé nieuwe beeldkunstenaar worden in een team waar kwaliteit, openheid en vertrouwen de boventoon voeren. We zoeken niet puur iemand voor de uitvoering, maar willen een filmmaker met een eigen visie en de vrijheid die te delen. Binnen ons team krijg je de kans jouw stempel te drukken op onderscheidende films voor bedrijven, omroepen en de overheid.

Stroomt jouw creatieve brein over van beeldtaal? Werk je graag in een vast, klein team met best wel leuke mensen? En lukt het je gauw te schakelen tussen uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers? Dan willen we je graag beter leren kennen!

Jij bent:
> Zo’n 3 jaar (of meer) aan het werk;
> Bedreven met de Adobe pakketten (met name After Effects);
> Op de hoogte van Cinema 4D (kennis van meer pakketten is een pré);
> In staat projecten inhoudelijk te dragen;
> Een conceptueel denker en openlijke brainstormer;
> Kritisch, betrokken en feedbackbestendig;
> Afkomstig uit de regio Arnhem.

Wij zijn:
> NOBS Film & Video: een Arnhems productiehuis met circa 10 gepassioneerde filmmakers;
> Al 20 jaar aan de slag met bedrijfsfilms, commercials, productpresentaties, televisie, dramaproducties, enzovoort;
> Zojuist klaar met onze eerste speelfilm: De IJslandbende (whoo!);
> Altijd op zoek naar manieren om onszelf opnieuw te onderscheiden.

Reageren? Stuur vòòr maandag 7 augustus je CV + portfolio en motivatiebrief naar info@nobs.nl onder vermelding van ‘vacature Animator/compositor’. Wil je ons echt overtuigen van je kunnen? Maak dan een animatie van maximaal 10 seconden met als thema ‘zomer’ en stuur deze mee met je sollicitatie. 

We streven ernaar alle sollicitanten in de week van 7 augustus van een reactie te voorzien. 

Neem bij vragen contact op met Mayke Pels via 026 44 60 233.

 

STAGIAIRES

Het hele jaar door lopen er studenten vanuit diverse mediaopleidingen mee bij ons op de werkvloer. Zoek jij een stage op het gebied van editing, camera-assistentie en/of productie, heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en ben je niet bang om vragen te stellen? Stuur ons dan een korte motivatie (+ CV / portfolio) waarin je uitlegt wat je zoekt en hoe/waarom je dat bij ons denkt te kunnen vinden. We zijn benieuwd!