NOBS vertelt verhalen vanuit het hart, met beelden die beroeren, voor klanten met wie het klikt. Dat doen we al 20 jaar met succes. Maar de besten zijn we nog lang niet. Wij vinden namelijk dat het altijd beter kan.

Vanuit ons productiehuis in Arnhem bedenken en produceren we onderscheidende films voor bedrijven en overheidsorganisaties. We kijken naar wat jou drijft en hoe we dit het beste kunnen vertalen, om jouw doelgroep in beweging te brengen. Van commercial tot interne voorlichtingscampagne, van visiefilm tot opening- en aftermovies voor event storytelling, maar ook vlogs, podcasts en Instagram stories. Onze kracht is dat we van concept tot en met de eindmontage alles in eigen huis hebben. Wel zo makkelijk als je snel wilt schakelen en graag meteen met de juiste creatieven aan tafel zit. 

Wij draaien er niet omheen. We zijn open en eerlijk over de mogelijkheden en komen snel tot de kern. Gericht op de inhoud, vertaald naar creatieve en onderscheidende beeldcommunicatie die de kijker raakt. Wie we echt zijn en wat ons drijft, ontdekt je als je bij ons langskomt. We zijn gevestigd op de oude Saksen Weimar kazerne: een inspirerende locatie, waar wij het NOBS-verhaal misschien nog wel het beste aan je kunnen vertellen.